Gyngehesten

Gyngehesten er arkitekttegnet dansk designet legetøj i bedste kvalitet.

Gyngehesten er gennemført ned til mindste detalje og er med sin kompromisløshed et både sjovt, sikkert og sundt legetøj for dit barn eller barnebarn. Gyngehesten er en forening mellem børns drømme om et legetøj og voksnes forventninger til et kvalitetsmøbel.

Vision
Gyngehesten er tegnet ud fra visionen om at skabe et ergonomisk og børnevenligt siddemøbel, der i sit udtryk harmonerer med velkendte skandinaviske møbeltyper, som fint kan indgå i enhver boligs møblement.


Motorik
En gyngehest er et velkendt legetøj som udfordrer og stimulerer børns sanser og evner, og den er således velegnet til at udvikle børns motorik og balanceevne allerede fra 6 måneders alderen. Den er samtidig et fint alternativ til både kravlegård og skråstole.

Blandt de større børn er der mulighed for at flere kan deltage i legen samtidigt, da der bag på gængerne er plads til et stående barn.

Gyngehesten er desuden optaget i Hjælpemiddelinstituttets Hjælpemiddelbase, som henvender sig til mennesker med funktionsnedsættelser. Besøg www.hmi-basen.dk for yderligere info.

Børnestolen, barnesengen og kravlegården udgør sammen med gyngehesten en serie arkitekttegnede, gennemarbejdede, klassiske børnemøbler, med barnet, dets sikkerhed, sundhed og trivsel i centrum.

Fortsæt til vores webshop

Indhold